Ψάχνεις την κατάλληλη ρουτίνα περιποίησης για το πρόσωπο σου;

Ψάχνεις την κατάλληλη ρουτίνα περιποίησης για το πρόσωπο σου;

Ψάχνεις την κατάλληλη ρουτίνα περιποίησης για το πρόσωπο σου;

Η Αννίτα σου έχει τη λύση. Ολοκληρωμένη φροντίδα δέρματος κατά τη διάρκεια του χειμώνα! Εδώ θα βρεις τον απόλυτο οδηγό μας για υγιές και λαμπερό δέρμα.

Ο χειμώνας πλησιάζει και το δέρμα μας χρειάζεται ειδική φροντίδα. Σε αυτόν τον οδηγό, θα μοιραστούμε συμβουλές για τη χειμερινή φροντίδα του δέρματος μας, αλλά και ποια είναι η skincare routine του χειμώνα.

Φροντίδα δέρματος κατά τη διάρκεια του χειμώνα

Ο χειμώνας μπορεί να είναι σκληρός για την επιδερμίδα. Οι χαμηλές θερμοκρασίες και ο αέρας μπορούν να αφυδατώσουν το δέρμα. Εδώ είναι μερικά βήματα που μπορείς να ακολουθήσεις:

  1. Η ενυδάτωση είναι το Κλειδί

Κατά τη διάρκεια του χειμώνα, η επιδερμίδα μας χρειάζεται επιπλέον υγρασία. Επιλέγουμε οπότε κρέμες προσώπου πλούσιες σε ενυδατικά συστατικά και βιταμίνες για να κλειδώσει το δέρμα μας το μέγιστο βαθμό υγρασίας.

Η La Creme 24h-Age Control είναι βασισμένη στα πιο σύγχρονα δραστικά συστατικά καθώς περιέχει υαλουρονικό οξύ, λιπαρά οξέα και βιταμίνες που θρέφει, ενυδατώνει, ενεργοποιεί και συνθέτει αποτελεσματικά το κολλαγόνο στα κύτταρα.

  1. Προστασία από τον ήλιο

Ακόμη και το χειμώνα, ο ήλιος μπορεί να προκαλέσει ζημιά στο δέρμα. Χρησιμοποιούμε καθημερινά αντηλιακή κρέμα για προστασία από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου UVA & UVB.

Η συστηματική χρήση αντηλιακής κρέμας ακόμη και το χειμώνα μας βοηθάει να προστατεύσουμε το πρόσωπο μας από τη φωτογήρανση, τις πανάδες και τις πρόωρες ρυτίδες που προκαλεί η μεγάλη έκθεση στον ήλιο.

Το Tinted Sun Cream με SPF30 με πολυσακχαρίτες και Βιταμίνης Ε προσφέρει ενυδατικές ιδιότητες, βοηθώντας στην προστασία των κυττάρων από τις ελεύθερες ρίζες για τη διατήρηση ενός νεανικού και υγιούς δέρματος. Έτσι πετυχαίνουμε ταυτόχρονα ενυδάτωση και προστασία από τον ήλιο!

  1. Δεν παραλείπουμε την κρέμα ματιών

Ειδικά τον χειμώνα που το κρύο αφυδατώνει την επιδερμίδα μας, δεν πρέπει να παραλείπουμε την κρέμα ματιών. Η περιοχή κάτω από τα μάτια είναι η πιο ευαίσθητη και η αφυδάτωσή της προκαλεί ρυτίδες καθώς και ενισχύει υπάρχουσες σακούλες ή την τάση του οργανισμού να κάνει μαύρους κύκλους.

Επιλέγουμε λοιπόν, μια πλούσια κρέμα ματιών όπως η Eye Ceam 20ml  η οποία έχει δραστική αντιοξειδωτική σύνθεση, βασισμένη στη νανοτεχνολογία. Έτσι προσφέρει ενυδάτωση αλλά και βαθιά θρέψη της ευαίσθητης επιδερμίδας κάτω από τα μάτια, με αποτέλεσμα λαμπερό βλέμμα και μείωση των μαύρων κύκλων.

  1. Layering προϊόντων περιποίησης

Η σειρά με την οποία εφαρμόζουμε τα προϊόντα στο πρόσωπό μας έχει μεγάλη σημασία, ιδιαίτερα το χειμώνα που θέλουμε να κλειδώσουμε όσο περισσότερη υγρασία μπορούμε. Οπότε θέλουμε ένα συνδυασμό και ποσότητας και ποιότητας προϊόντων.

Πρώτα καθαρίζουμε το πρόσωπο μας με ένα καθαριστικό προσώπου, στην συνέχεια εφαρμόζουμε τον ορό και μετά περνάμε στην κρέμα ματιών και στην κρέμα προσώπου. Το κάθε προϊόν έχει συγκεκριμένη σύσταση και υφή για να δρα αποτελεσματικά.

Για παράδειγμα το Face Serum έχει λεπτόρρευστη υφή με πλούσια και συμπυκνωμένα δραστικά συστατικά που αποκαθιστούν τις ελλείψεις της επιδερμίδας, βελτιώνοντας την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητά της. Είναι βασισμένο στη νανοτεχνολογία, χάρη στην οποία επιτυγχάνεται ταχεία διείσδυση των συστατικών στο δέρμα, καταπολεμώντας λεπτές γραμμές και ρυτίδες, προσφέροντας έναν υγιή τόνο στην επιδερμίδα.

Ενώ η κρέμα προσώπου La Creme 24h-Age Control σφραγίζει τα αποτελέσματα του ορού και δρα συνδυαστικά μαζί του για ένα δέρμα λαμπερό και ενυδατωμένο.

  1. Είμαστε συνεπείς στο skincare routine μας

Δεν ξεχνάμε να μένουμε πιστοί στο πρόγραμμα περιποίησης μας. Φροντίζουμε να δημιουργήσουμε μία ρουτίνα, την οποία μπορούμε να ακολουθούμε κάθε μέρα, πρωί και βράδυ.

Η συστηματική χρήση των προϊόντων περιποίησης προσώπου θα μας δώσει τα μέγιστα αποτελέσματα καθώς τα συστατικά χρειάζονται κάποιες εφαρμογές για να δράσουν και συστηματική χρήση. Όσο πιο πολύ τα χρησιμοποιούμε τόσο περισσότερα αποτελέσματα θα βλέπουμε και θα διατηρείται το πρόσωπο μας ενυδατωμένο και λαμπερό!

Ακολούθησε τον απόλυτο οδηγό ρουτίνας περιποίησης και το δέρμα σου θα παραμείνει υγιές και λαμπερό κατά τη διάρκεια του χειμώνα!