Christmas Mood: 4 + 1 χριστουγεννιάτικα δώρα

Christmas Mood: 4 + 1 χριστουγεννιάτικα δώρα

Christmas Mood: 4 + 1 χριστουγεννιάτικα δώρα για τις beauty lovers φίλες σου -αλλά και για σένα!

Η πιο μαγική περίοδος του χρόνου είναι εδώ και εμείς στα Annita P. Cosmetics βρισκόμαστε σε άκρως γιορτινή διάθεση! Τα σπίτια είναι στολισμένα, η πόλη έχει εξίσου στολιστεί, λαμπάκια αναβοσβήνουν παντού, και κάπως έτσι φτάνεις στο σημείο να σκεφτείς τα Χριστουγεννιάτικα δώρα που πρόκειται να χαρίσεις στα αγαπημένα σου πρόσωπα!

Τα Χριστούγεννα μας δίνουν την ευκαιρία να έρθουμε πιο κοντά με τους αγαπημένους μας, τους φίλους και τις οικογένειές μας, φέρνοντας στο προσκήνιο δύο από τις πιο σημαντικές έννοιες: της αγάπης και του μοιράσματος. Δημιουργούμε στιγμές μοναδικές και ανταλλάσσουμε δώρα, δώρα προσεκτικά επιλεγμένα και απόλυτα προσωποποιημένα.

Καθώς φέτος ήταν μία πολύ απαιτητική χρονιά για όλους, θα ήταν πολύ όμορφη ιδέα να κάνεις δώρα που περιποιούνται και αναζωογονούν, φέρνοντας μια πινελιά λάμψης στη ρουτίνα περιποίησης προσώπου και μαλλιών των φίλων σου! Σήμερα, έχουμε επιλέξει για σένα τα ωραιότερα Annita P. δώρα ομορφιάς, που είμαστε σίγουροι πως θα σε ενθουσιάσουν!

  1. Προϊόντα περιποίησης προσώπου: Όσο η θερμοκρασία έξω πέφτει, τόσο οι απαιτήσεις στο skincare ανεβαίνουν. Ενίσχυσε τη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας των skincare junkies κοντινών σου προσώπων με δύο πολύτιμους συμμάχους από την σειρά της Annita P. Πρόκειται για τη face mask και το black diamond cleanser, προϊόντα που αν εφαρμοστούν συνδυαστικά, θα αλλάξουν τους κανόνες που ήξερες μέχρι τώρα! Βρες εδώ το δίδυμο της επιτυχίας, με έκπτωση -65%!



  2. Προϊόντα περιποίησης μαλλιών: Φρόντισε για την περιποίηση μαλλιών που αξίζει στους haircare lovers σου, με προϊόντα υψηλής ποιότητας. Επίλεξε τα κατάλληλα σαμπουάν, μάσκες βαθιάς περιποίησης και εργαλεία styling, που προσφέρουν αποτελέσματα ποιότητας κομμωτηρίου στο σπίτι. Η Annita P. έχει φροντίσει για εσένα, με το φανταστικό σετ των best- seller προϊόντων Shampoo New Technology και Hair Mask, το οποίο αυτή την περίοδο βρίσκεται σε προσφορά -60%! Και τα δύο διαθέτουν μία ειδική σύνθεση με υαλουρονικό οξύ και θρεπτικά συστατικά, τα οποία αποτελούν τη βάση για υγιή και λαμπερά μαλλιά, αφήνοντας ένας υπέροχο άρωμα.

    Επιπλέον, στη συλλογή θα βρεις ακόμα 2 φανταστικά προϊόντα, που ήδη πολλοί έχουν λατρέψει: το θρεπτικό Hair Oil 150ml, πλούσιο σε βιταμίνες, το οποίο έχει τη δυνατότητα να ενυδατώνει, θρέφει, αναπλάθει και να αναδομεί ακόμη και τα πιο ταλαιπωρημένα μαλλιά. Και τέλος, το Instant Spray, μαλακτικό σπρέι μαλλιών, σε μεθυστική μυρωδιά, για τόνωση, εύκολο χτένισμα, όγκο και λάμψη.



  3.  Παλέτα Σκιών: Για τη φίλη που είναι beauty enthusiast και λατρεύει το μακιγιάζ! Όλες οι γυναίκες αγαπούν τα καλλυντικά, αλλά κυρίως αγαπούν να βλέπουν τον εαυτό τους περιποιημένο. Φέτος, επίλεξε ανάμεσα στις 2 παλέτες σκιών της Annita P. με δυνατές αποχρώσεις, για εντυπωσιακά look και λαμπερές εμφανίσεις, την Space Vibes Palette, ή την Terra Vibes Palette.

  4. Κραγιόν: Ίσως το πιο αγαπημένο καλλυντικό των γυναικών και αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς τους. Όσα και να έχει μία γυναίκα, ποτέ δεν είναι αρκετά! Η σειρά της Annita P. περιλαμβάνει 6 σαγηνευτικές αποχρώσεις, την Fire, Neutral, Annita, Pink It, Mama & Penny. Αφήνουν τα χείλη απαλά και αισθησιακά, ενώ αφήνουν ένα ματ, φυσικό και ανθεκτικό αποτέλεσμα που διαρκεί.

  5.  Άρωμα: Μην διστάσεις να μπεις στον κόσμο των αρωμάτων, διότι οι Scent Lovers θα το εκτιμήσουν απίστευτα! Προτίμησε ένα άρωμα με υψηλή συγκέντρωση, όπως το Vertigo Eau de Parfum της Annita P. Πρόκειται για ένα άρωμα με πλούσιες νότες κορυφής από φρούτα όπως αχλάδι, μανταρίνι και περγαμόντο, με μια εκρηκτική σύνθεση από μεσαίες νότες μανόλιας, γιασεμιού σαμπάκ, ανθούς πορτοκαλιάς και μια μεθυστική αύρα από βανίλια Μαδαγασκάρης, μπέρμπον και κεχριμπάρι που ξετυλίγονται στο δέρμα και κατακλύζουν τις αισθήσεις. Ένας μεθυστικός συνδυασμός που δημιουργεί ένα έντονα γοητευτικό και αινιγματικό άρωμα.

Από προϊόντα φροντίδας της επιδερμίδας και των μαλλιών, έως το αγαπημένο σου άρωμα και κραγιόν σε όλες τις αποχρώσεις, στα Annita P. θα βρεις τα πάντα! Ανακάλυψε τώρα τη μαγεία των δώρων ομορφιάς και δείξε την αγάπη σου– δίνοντας στους δικούς σου ανθρώπους την υπόσχεση της πιο λαμπερής χρονιάς.