Halloween Makeup με προϊόντα Annita P.: Δημιουργικές ιδέες μακιγιάζ που είναι εύκολο να πετύχεις

Halloween Makeup με προϊόντα Annita P.: Δημιουργικές ιδέες μακιγιάζ που είναι εύκολο να πετύχεις

Μπορεί το Halloween να μην ανήκει τόσο στην ελληνική κουλτούρα και παράδοση, υπάρχουν παρόλα αυτά πολλά events και parties που διοργανώνονται κάθε χρόνο και σε περιμένουν για απίθανες στιγμές. Το Halloween πλησιάζει και αποτελεί την τέλεια αφορμή για να γίνεις πιο δημιουργική, να ξεδιπλώσεις το ταλέντο σου στο μακιγιάζ και να πειραματιστείς με τις πιο ιδιαίτερες και τολμηρές εμφανίσεις. Τι θα έλεγες αν το βράδυ της 31ης Οκτωβρίου έκανες την υπέρβαση με ένα εντυπωσιακό makeup look;

Πολλές φορές δεν χρειάζεται να κάνεις ολόκληρη μεταμφίεση με στολή, αφού ένα μακιγιάζ είναι αρκετό για να δώσει τον τόνο και να σε κάνει αγνώριστη! Με τα Annita P. Cosmetics μπορείς να επιτύχεις όχι μόνο εντυπωσιακές εμφανίσεις, αλλά και εύκολες στο να τις δημιουργήσεις μόνη σου στο σπίτι. Αν λοιπόν έχεις όρεξη για μασκάρεμα φέτος, εμείς ψάξαμε και ξεχωρίσαμε για σένα μια σειρά από ιδέες για εύκολο, απλό, αλλά εντυπωσιακό βάψιμο της τελευταίας στιγμής που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις στο Halloween party που θα παρευρεθείς.

  1. Μεταμορφώσου σε ένα σαγηνευτικό vampire

Το vampire είναι ένα διαχρονικά αγαπημένο look, ιδανικό για εσένα που θέλεις να αγκαλιάσεις τη σκοτεινή σου πλευρά ενώ παράλληλα θέλεις να είσαι και πολύ λαμπερή. Το κλειδί για την επίτευξη του συγκεκριμένου look βρίσκεται σε μια άψογη, χλωμή επιδερμίδα, δραματικά μάτια και τολμηρά, σκούρα χείλη.

Δώσε βάση στην επιδερμίδα σου και ξεκίνα εφαρμόζοντας ένα μακράς διάρκειας, με πλήρη κάλυψη foundation όπως το Silk Skin Foundation της Annita P. Η φόρμουλά του εξασφαλίζει μια ομοιόμορφη, λεία επιδερμίδα ενώ παραμένει στη θέση του όλη τη νύχτα. Επίλεξε την πιο ανοιχτή απόχρωση από τις τρεις και συνδύασέ τη με την Transparent Loose Powder σε μπόλικη ποσότητα, ώστε να καταφέρεις να ανοίξεις ακόμα περισσότερο τον τόνο και να φτάσεις στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Όσο για τα μάτια; Αυτά είναι αναμφίβολα το επίκεντρο. Χρησιμοποίησε την παλέτα Space Vibes N.02, αναμειγνύοντας τις πιο σκούρες αποχρώσεις για να δημιουργήσεις smoky eyes. Η συγκεκριμένη παλέτα περιλαμβάνει συνολικά 4 σκιές και ένα ρουζ, με χρώματα υψηλής πυκνότητας που έχουν σχεδιαστεί για να χτίζονται και να συνδυάζονται άψογα. Μωβ, σκούρο πράσινο, champaign & ανθρακί έρχονται να ταιριάξουν τέλεια στην περίσταση και να δημιουργήσουν ένα σοκαριστικό makeup look. Για να απογειώσεις το αποτέλεσμα, εννοείται ότι θα χρειαστείς και την απόλυτη Ouaou!!! Mascara που θα σου χαρίσει τεράστιο όγκο, extra μήκος και έντονο μαύρο χρώμα. Μια mascara, η οποία δε δημιουργεί κόμπους και χτίζεται, όσο περισσότερες στρώσεις τόσο πιο έντονες βλεφαρίδες. Ετοιμάσου να μαγνητίσεις τα βλέμματα!

Μία τέτοια εμφάνιση δεν θα ήταν ολοκληρωμένη χωρίς φυσικά ένα εντυπωσιακό μπορντό χρώμα στα χείλη. Δεν χρειάζεται να κουραστείς για να το βρεις, στην Annita P. διαθέτουμε το καλύτερο, το Lipstick N.06 Penny. Πέρα από τα χείλη σου, μπορείς επίσης να ζωγραφίσεις «τρομακτικές» λεπτομέρειες κάτω από τα μάτια και γύρω από το στόμα. 

  1. The Gangster Clown

Αυτό το μακιγιάζ φαίνεται πολύ επαγγελματικό όμως στην πραγματικότητα είναι αρκετά γρήγορο. Εκεί που πρέπει κυρίως να δώσετε βάση είναι τα μάτια και το στόμα.

Αυτό που έχεις να κάνεις είναι να δημιουργήσεις τη βάση σου στα μάτια και στο μισό πρόσωπο με ροζ χρώμα. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το ρουζ από την παλέτα Terra Vibes N.01 ή εναλλακτικά, την μωβ απόχρωση που υπάρχει στην άλλη παλέτα της συλλογής της Annita P. Στη συνέχεια, τράβηξε μια μαύρη καμπυλωτή γραμμή στο κέντρο του προσώπου – σαν μία γραμμή που διαχωρίζει το ροζ από το υπόλοιπο άβαφο μέρος. Μπορείς στα μάτια σου να κάνεις ένα Smokey Eyes μακιγιάζ στις αποχρώσεις που θέλεις. Προχωράς τραβώντας γραμμές από τα μάτια σου προς τα κάτω για ένα πιο δραματικό αποτέλεσμα. Το ίδιο ισχύει και για τα φρύδια. Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό είναι φυσικά τα χείλη! Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Lipstick N.01 Fire ή το Ν.06 Penny, σε συνδυασμό με κάποιο μαύρο μολύβι. Το συγκεκριμένο μακιγιάζ θα απογειωθεί με έγχρωμους φακούς επαφής, καθώς και με τα κατάλληλα ρούχα που σίγουρα θα υπάρχουν στη ντουλάπα σου, όπως ένα καρό πουκάμισο και ένα μαντήλι για τα μαλλιά.

Πηγή εικόνας: https://www.youtube.com/watch?v=v4Zy6B0BoIw

  1. Mermaid

Για εσένα που δεν προτιμάς τα τόσο “scary looks” επιλέξαμε την ιδέα της γοργόνας. Ένα look που είναι δύσκολο να μην πετύχει και να μην είναι σαγηνευτικό. Αρχικά, δημιούργησε στο πρόσωπό σου μια λαμπερή βάση. Ενυδάτωσε καλά την επιδερμίδα σου με το Face Serum, τη La Creme 24h-Age Control και την κρέμα ματιών. Πέρασε στο Silk Skin Foundation, το οποίο είναι απόλυτα σταθερό και θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς. Σέταρέ το με τη διάφανη πούδρα της Annita P. και πέρνα στο επόμενο βήμα. Αυτό που θα χρειαστείς είναι ένα διχτυωτό καλσόν για το πιο χαρακτηριστικό στοιχείο αυτού του μακιγιάζ. Επίλεξε την πράσινη απόχρωση της Space Vibes Palette N.02 και ζωγράφισε κλίμακες - σαν ανάγλυφο. Το καλσόν θα κάνει τη διαδικασία αυτή πολύ πιο εύκολη. Τοποθέτησέ το στο πρόσωπό σου και με ένα πινέλο χρωμάτισε ταμποναριστά το δέρμα σου στα σημεία που θέλεις να δημιουργήσεις το εφέ γοργόνας. Χρησιμοποίησε την ίδια σκιά και για τα βλέφαρα σου. Μπορείς επιπλέον να βάλεις και ψεύτικες βλεφαρίδες για να τονίσεις ακόμη περισσότερο το βλέμμα σου. Τέλος, επίλεξε ένα κραγιόν που θα κάνει μεγάλη αντίθεση με την απόχρωση της σκιάς. Εμείς θα σου προτείνουμε να είσαι τολμηρή και να διαλέξεις το Lipstick N.04 Pink It, ένα απίθανο αυθεντικό ροζ. Για ακόμα περισσότερη λάμψη, πρόσθεσε το Colored Lip Volume, το οποίο είναι σχεδιασμένο για ζουμερά, μεταξένια χείλη και εξασφαλίζει ένα λείο, πολυτελές αποτέλεσμα.