Φθινοπωρινή απόδραση το Σαββατοκύριακο; 8 προϊόντα της Annita P. που χρειάζεται να έχεις μαζί σου

Φθινοπωρινή απόδραση το Σαββατοκύριακο; 8 προϊόντα της Annita P. που χρειάζεται να έχεις μαζί σου

Στην Annita P. λατρεύουμε τις mini αποδράσεις όσο κι εσύ! Ειδικά τώρα που μπήκε το φθινόπωρο. Γνωρίζουμε επίσης πολύ καλά πως όταν έχεις να ετοιμάσεις τα πράγματά σου για κάτι τέτοιο, κάθε εκατοστό της βαλίτσας σου έχει τη σημασία του. Αν ανήκεις κι εσύ στο team που βρίσκεις πολύ δελεαστικό να πακετάρεις όλη σου την γκαρνταρόμπα, καθώς και να βάζεις στο νεσεσέρ όλα σου τα καλλυντικά, μήπως και σου χρειαστεί κάτι… κρατήσου! Όσο δύσκολο κι αν σου φαίνεται, θα σου προτείναμε να το σκεφτείς λίγο πιο πρακτικά, ακολουθώντας τον κανόνα του light – packaging και παίρνοντας μαζί σου τα απολύτως απαραίτητα. Κατά αυτό τον τρόπο το πακετάρισμα θα γίνει παιχνιδάκι και θα γλιτώσεις τόσο από θέμα χώρου, όσο και βάρους.

Παρακάτω θα βρεις τον απόλυτο οδηγό που ετοιμάσαμε στην Annita P. Φτιάξαμε για σένα το ιδανικό νεσεσέρ, αποτελούμενο μόλις από 8 προϊόντα συνολικά, που θα περιλαμβάνει ό,τι ακριβώς χρειάζεσαι για το δέρμα, τα μαλλιά και το μακιγιάζ σου. Εμπιστεύσου μας και να είσαι σίγουρη πως θα είσαι κομψή και λαμπερή, χωρίς πραγματικά να σου λείψει κάτι.

1. Αντηλιακό

Το πρώτο πράγμα που πρέπει απαραίτητα να πάρεις μαζί σου σε αυτές τις mini διακοπές είναι το αντηλιακό σου. Δεν έχει καμία σημασία εάν το καλοκαίρι έφυγε και έχουμε πλέον μπει δυναμικά στο φθινόπωρο. Είτε είσαι εκτεθειμένη στον ήλιο είτε όχι, είναι εξαιρετικά σημαντικό να παραμένεις προστατευμένη. Από την άλλη, η Tinted Sun Cream είναι η τέλεια επιλογή, αφού έτσι δεν θα χρειαστεί να πάρεις μαζί σου extra και κάποιο foundation. Η ίδια συνδυάζει την πρωτοποριακή αντηλιακή προστασία με την ενυδάτωση και τη φυσική λάμψη. Διαθέτει χρώμα και σου δίνει την ευκαιρία να έχεις ένα ομοιόμορφο τόνο και αποτέλεσμα που διαρκεί.

2. Ενυδατική Κρέμα Προσώπου

Αν για αυτό το διήμερο έπρεπε να πάρεις μαζί σου ένα προϊόν για ενυδάτωση, θα σου προτείναμε να επιλέξεις την La Creme 24h-Age Control. Την απόλυτη κρέμα προσώπου, η οποία είναι στηριγμένη στη νανοτεχνολογία, με μικροσκοπικά σωματίδια που διεισδύουν πολύ πιο γρήγορα στο δέρμα και βελτιώνουν την όψη, ενυδατώνοντας και θρέφοντας την επιδερμίδα σε βάθος. Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος και ηλικίες, προσφέρει άμεση ανάπλαση, ελαστικότητα και έντονη σύσφιξη. Θα σε βγάλει σίγουρα ασπροπρόσωπη και θα σε κρατήσει τέλεια ενυδατωμένη!

3. Black Diamond Cleanser

Μα φυσικά, πού θα πας χωρίς κάποιο προϊόν για καθαρισμό; Όπου και να είσαι, όσο τέλεια και να περνάς, πάντοτε στο τέλος της ημέρας ο καλός καθαρισμός του προσώπου σου είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητος. Και το Black Diamond Cleanser είναι η ιδανική επιλογή, αφού είναι ένα απαλό έλαιο, που όμως προσφέρει βαθύ καθαρισμό, απολεπίζοντας. Εξαλείφοντας τα νεκρά κύτταρα και αναζωογονώντας σε βάθος την επιδερμίδα σου.

Αφού τελειώσαμε με τα 3 necessities που θα χρειαστείς για την περιποίηση του προσώπου σου, πάμε στα βασικά, δηλαδή στο μακιγιάζ. Ξέρουμε ότι πολλές φορές στην σκέψη και μόνο να μην σου λείψει τίποτα, παρασύρεσαι και βάζεις στο νεσεσέρ σου όλων των ειδών τα καλλυντικά. Αυτή τη φορά, εμπιστεύσου μας  και θα δεις πραγματικά πως μία mascara, ένα lipstick και μία παλέτα αρκούν για να είσαι όμορφη και υπέρλαμπρη το Σαββατοκύριακό σου!

4. Ouaou!!! Mascara

Ασυζητητί θα πάρεις μαζί σου τη μία και μοναδική Ouaou!!! Mascara. Το γιατί η mascara ανήκει στη λίστα με τα βασικά είναι θεωρούμε αυτονόητο. Μία κίνηση αρκεί για να μεταμορφώσει τις βλεφαρίδες και να κάνει το βλέμμα σου να δείχνει ακαταμάχητα σαγηνευτικό.

5. Lipstick N.01 Fire

Είναι αυτό που λέμε «αν έχεις αυτό, τα έχεις όλα». Μία γοητευτική και τολμηρή απόχρωση στα χείλη μπορεί να μεταμορφώσει ολόκληρη την εμφάνισή σου και το Νο. 01 Fire της συλλογής μας είναι η πιο υπέροχη απόχρωση που θα μπορούσες να έχεις μαζί σου σε αυτή την εκδρομή. Είτε πρωί, είτε βράδυ, αυτό το φλογερό κόκκινο θα σου χαρίσει μία αβίαστη λάμψη και με την μακράς διάρκειας σύνθεσή του, θα διασφαλίσει ότι τα χείλη σου παραμένουν ενυδατωμένα όλη την ημέρα.

6. Terra Vibes Palette Ν.01

Το τρίτο και τελευταίο προϊόν μακιγιάζ που θα σου λέγαμε να προσθέσεις σε αυτό το νεσεσέρ είναι η παλέτα Terra Vibes. Είναι μία παλέτα τεσσάρων σκιών και ενός ρουζ που 2-3 πινέλα να έχεις μαζί σου και πραγματικά, θα σου λύσει τα χέρια και θα φαίνεσαι περιποιημένη χωρίς καν να χρειάζεται αν αφιερώσεις πολύ χρόνο σε αυτό.

7. Shampoo New Technology

Δεν θα μπορούσαμε να σε αφήσουμε να φύγεις χωρίς 2 προϊόντα για τα μαλλιά! Εννοείται πως θα χρειαστείς ένα σαμπουάν για να λούσεις τα μαλλιά σου και να τα διατηρήσεις φρέσκα και λαμπερά, και δεν είναι άλλο από το Shampoo New Technology. Ενυδατώνει και αναδομεί τα μαλλιά, δίνοντάς τους όγκο και λάμψη. Αυτό το σαμπουάν είναι επίσης ιδανικό για ταξίδια καθώς δυναμώνει και ενυδατώνει τα μαλλιά που μπορεί να εκτεθούν σε διαφορετικά κλίματα.

8. Instant Spray

Για το τέλος αφήσαμε το αγαπημένο μας Instant spray, ένα μαλακτικό spray τέλειο για την αναζωογόνηση των μαλλιών. Πιστεύουμε ότι θα σου φανεί εξαιρετικά χρήσιμο, εφόσον ξεμπερδεύει τα μαλλιά χωρίς κόπο, αφήνει ένα σαγηνευτικό άρωμα, ενώ αποκαθιστά τη φυσική υγρασία. Είναι εμπλουτισμένο με θρεπτική κερατίνη και γαλακτικό οξύ, και έτσι όχι μόνο ενυδατώνει και προστατεύει, αλλά ενισχύει την ελαστικότητα και προσδίδει λάμψη.

Όταν λοιπόν ετοιμάζεις βαλίτσα για μια μικρή απόδραση, το κλειδί είναι να επιλέξεις ευέλικτα και κατά κάποιο τρόπο travel – friendly προϊόντα που θα καλύπτουν όλες τις ανάγκες σου χωρίς μόνο να σε βαραίνουν. Τα Annita P. Cosmetics προσφέρουν μια ευρεία γκάμα προϊόντων περιποίησης δέρματος, μαλλιών και μακιγιάζ υψηλής ποιότητας που σου εξασφαλίζουν ότι θα είσαι φρέσκια, λαμπερή και γεμάτη αυτοπεποίθηση. Να περάσεις τέλεια!