Χειμερινή απόδραση; Προϊόντα που δεν πρέπει να λείπουν με τίποτα από το νεσεσέρ σου!

Χειμερινή απόδραση; Προϊόντα που δεν πρέπει να λείπουν με τίποτα από το νεσεσέρ σου!

Χειμερινή απόδραση; Προϊόντα που δεν πρέπει να λείπουν με τίποτα από το νεσεσέρ σου!

Στο μυαλό των περισσότερων ανθρώπων στο άκουσμα της λέξης «διακοπές» έρχεται αμέσως το καλοκαίρι. Όχι άδικα, καθώς η θερινή περίοδος είναι η πιο διαδεδομένη για ξεκούραση και ταξίδια. Πλέον όμως, ο χειμώνας έχει φτάσει για τα καλά και πολλοί είμαστε εμείς που λατρεύουμε να ξεφεύγουμε με την πρώτη ευκαιρία από την έντονη καθημερινότητα και να σχεδιάζουμε μικρές χειμερινές αποδράσεις σε όμορφους προορισμούς.

Είτε επιλέξεις έναν εγχώριο προορισμό, είτε προτιμήσεις το εξωτερικό – η ανάγκη για ένα καλά προετοιμασμένο νεσεσέρ παραμένει η ίδια. Η Annita P. ως ο απόλυτος προορισμός σου για καλλυντικά, προϊόντα περιποίησης προσώπου και μαλλιών, έχουμε επιμεληθεί μια λίστα με τα απαραίτητα για το χειμερινό σου ταξίδι, για να διασφαλίσουμε ότι δεν θα σου λείψει τίποτα και θα αισθάνεσαι υπέρλαμπρη κατά τη διάρκεια της απόδρασής σου.

  1. Καθαριστικό προσώπου:
    Γνωρίζεις ότι στη συλλογή της Annita P. θα βρεις το Black Diamond Cleanser, ένα από τα καλύτερα καθαριστικά λάδια προσώπου, σε απίστευτα προσιτή τιμή; Εμπιστεύσου μας! Το Black Diamond Cleanser είναι ένα απαλό καθαριστικό, με έλαιο μαύρου κύμινου, ενεργό μαύρο άνθρακα και εκχύλισμα λευκής ιτιάς. Ο ενεργός μαύρος άνθρακας, λόγω των απολεπιστικών του ιδιοτήτων βοηθά στην αποβολή των νεκρών κυττάρων, αναζωογονεί και καθαρίζει το δέρμα σε βάθος, αφήνοντας ελαστική και λαμπερή την επιδερμίδα. Σου προτείνουμε να κάνεις απαλό μασάζ σε στεγνό πρόσωπο, μάτια και χείλη με κυκλικές κινήσεις και μετά να ξεπλύνεις με χλιαρό νερό.
  2. Ενυδατική κρέμα προσώπου & ματιών:
    Η Annita P. δημιούργησε την La Creme 24h-Age Control, μία επαναστατική κρέμα προσώπου που δεν κοιτά τύπους επιδερμίδας και ηλικίες, αντιθέτως είναι για όλους. Είναι βασισμένη στη νανοτεχνολογία και έχει φτιαχτεί για πραγματικά θεαματικά αποτελέσματα! Προσφέρει άμεση ανάπλαση, ελαστικότητα και έντονη σύσφιξη, προλαμβάνοντας και αντιμετωπίζοντας τις ρυτίδες και τη χαλάρωση. Σου προτείνουμε να τη συνδυάσεις με το καθαριστικό Black Diamond και να την απλώσεις σε καθαρό πρόσωπο και λαιμό κάθε πρωί και βράδυ, με απαλές κινήσεις, ώστε να είσαι τέλεια ενυδατωμένη στο ταξίδι σου!

    Kαι φυσικά, δεν πρέπει να παραλείψουμε την κρέμα ματιών! Ειδικά τον χειμώνα που το κρύο αφυδατώνει την επιδερμίδα μας, η περιοχή κάτω από τα μάτια γίνεται ακόμη πιο ευαίσθητη, ενώ η αφυδάτωση προκαλεί ρυτίδες. Η Eye Cream 20ml αποτελεί ακόμη ένα καινοτόμο προϊόν της Annita P. με δραστική αντιοξειδωτική σύνθεση, που μειώνει ορατά τους μαύρους κύκλους και καταπολεμά τις σακούλες κάτω από τα μάτια.



  3. Σαμπουάν & μάσκα μαλλιών:
    Υπάρχει περίπτωση να πας ταξίδι και να μην πάρεις μαζί το σαμπουάν και τη μάσκα μαλλιών σου; Η Annita P. σε σώζει, γιατί όχι μόνο δημιούργησε το μαγικό δίδυμο των Shampoo New Technology & Hair Mask, αλλά φρόντισε να το βρεις αυτή την περίοδο και με έκπτωση -60%. Εάν θέλεις να έχεις περιποιημένα μαλλιά, αλλά και σε βάθος χρόνου να δεις την ποιότητά τους να αλλάζει ριζικά, προμηθεύσου τα συγκεκριμένα προϊόντα. Διαθέτουν υαλουρονικό οξύ, κερατίνη, και πολλά δραστικά θρεπτικά συστατικά, που αναδομούν την τρίχα και αποτελούν τη βάση για υγιή και λαμπερά μαλλιά.



  4. Καλλυντικά:
    Επειδή σε ένα ταξίδι προτεραιότητα είναι η χαλάρωση και η καλοπέραση, γνωρίζουμε ότι εσύ, όπως κι εμείς, δεν θέλεις να βάφεσαι πολύ. Για το λόγο αυτό, επιλέξαμε να σου προτείνουμε 2 smart choices, τις οποίες θεωρούμε απαραίτητες για το νεσεσέρ που θα πάρεις μαζί σου και θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Πάρε μαζί σου την Terra Vibes Palette N.01, την ιδανική παλέτα για κάθε look από το πρωί μέχρι το βράδυ. Περιλαμβάνει 4 γήινες αποχρώσεις σκιών και ένα ρουζ, που ταιριάζουν σε κάθε τύπο επιδερμίδας και μπορούν να δημιουργήσουν εντυπωσιακά φυσικό μακιγιάζ και έντονο βλέμμα.

    Ένα κραγιόν δεν θα μπορούσε φυσικά να λείπει από το νεσεσέρ σου, κι εμείς σου έχουμε το απόλυτο. Η απόχρωση «Mama» της Annita P. ταιριάζει σε όλες και πίστεψέ μας, δεν χρειάζεται να πάρεις κανένα άλλο lipstick εάν έχεις μαζί σου αυτό!



  5. Άρωμα: Αφήσαμε για το τέλος το καλύτερο, το άρωμα που θα συνοδεύσει τις πιο όμορφες αναμνήσεις σου. Δεν είναι άλλο, από το μεθυστικό άρωμα Vertigo Eau De Parfum 100ml από την συλλογή της Annita P. Ιδανικό και για ταξίδια με αεροπλάνο, αφού η ποσότητά του είναι στα 100ml!

Ελπίζουμε να σε βοηθήσαμε να προετοιμάσεις το νεσεσέρ σου πρακτικά και έξυπνα, με τα σωστά προϊόντα και χωρίς να σου λείψει τίποτα. Δεν έχουμε παρά να σου ευχηθούμε να περάσεις τέλεια!